با سلام
<< دوستان روزه دار من نماز و روزه همه شما
دوستانم قبول باشه
منو هم دعام کنید >>
ممنون همه شما
سیامک
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
با نزدیک شدن به ماه رمضان و فصل زولبیاوبامیه شاید بد نباشه این مطلب را دوباره به روزکنم امیدوارم بپسندید
مواد لازم براي شربت :
|
شكر |
2فنجان |
|
آب |
يك فنجان |
|
گلاب |
2 قاشق سوپخوري |
|
زعفران حل شده |
يك قاشق مرباخوري |
|
آبليمو |
يك قاشق مربا خوري |
طرز تهيه شربت :
آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبليمو را مي ريزيم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روي شعله بر مي داريم.
زولبيا
مواد لازم:
|
200 گرم |
نشاسته |
|
180 گرم |
ماست |
|
20 گرم |
آرد |
|
يك قاشق سوپخوري |
زعفران حل شده |
|
يك قاشق چايخوري |
روغن جامد |
|
يك دوم قاشق چايخوري |
جوش شيرين |
|
يك قاشق سوپخوري |
آب يا گلاب |
طرز تهيه:
نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقيقه اي صبر مي كنيم تا نشاسته در ماست خيس خورده و به راحتي حل شود. سپس آرد را اضافه مي كنيم و با همزن خوب به هم مي زنيم تا مايع زولبيا صاف و يكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حين به هم زدن آب يا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مايع اضافه مي كنيم و آن را در قيف مخصوص مي ريزيم. در اين مرحله جوش شيرين را هم اضافه مي كنيم و مايع را خوب به هم زده، در حالي كه روغن روي شعله قرار دارد، زولبيا را توسط قيف در روغن كاملا داغ به صورت دايره هاي بزرگ و كوچك فرم مي دهيم و بلافاصله پس از كمي سرخ شدن آنها را پشت و رو مي كنيم.
زولبياها را در شربت قرار مي دهيم و پس از15- 10 دقيقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافي قرار مي دهيم تا شربت اضافه آن خارج شود.
* يادآوري: براي سرخ كردن باميه و زولبيا و گوش فيل از روغن مايع استفاده كنيد، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.
باميه
مواد لازم
|
آرد |
200 گرم |
|
آب |
300 گرم |
|
تخم مرغ |
3عدد |
|
روغن جامد |
يك قاشق سوپخوري |
|
شكر |
نيم كيلو |
|
نمك |
يك سوم قاشق چايخوري |
|
آب |
150 گرم |
|
آبليمو |
2 قاشق سوپخوري |
|
گلاب |
كمي |
طرز تهيه :
آب را جوش آورده، با شعله ملايم آرد را اضافه مي كنيم و مرتب به هم مي زنيم تا خمير تقريباً سفتي به دست آيد. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم مي زنيم ( در حدود 3-2 دقيقه )، به طوري كه خمير به صورت يك تكه درآيد. سپس بعد از كمي سرد شدن خمير، تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه مي كنيم و خوب خمير را ورز مي دهيم تا خمير نرم و لطيف شود. براي اين كه باميه رنگ زيباتري به خود بگيرد، بهتر است از شربت باميه يك قاشق سوپخوري به خمير باميه اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيم. بعد خمير را در قيف با ماسوره كنگره دار متوسط مي ريزيم و سپس در روغن مايع سرخ مي كنيم.
براي سهولت كار بهتر است روغن را كمي داغ كرده، باميه ها را به وسيله دست و يا با قيچي مخصوص آشپزخانه در روغن ريخته، بعد آن را روي حرارت مستقيم قرار دهيم تا باميه ها سرخ شوند. باميه ها را در حين سرخ شدن مرتب به هم مي زنيم تا به هم نچسبند و يك دست سرخ شوند. باميه ها را در همان حال كه داغ مي باشد، به شربت گرم اضافه مي كنيم تا شربت را خوب به خود جذب كنند، در غير اين صورت باميه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر باميه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقيق بودن شربت مي باشد.
>>>>>>>>>>>>> نوش جون <<<<<<<<<<<<
مواد لازم :
نشاسته: دویست گرم=ماست: دویست گرم=آرد: بیست گرم=روغن جامد: یك قاشق چایخوری=جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری آب یا در صورت تمایل=گلاب: یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا باید نشاسته و ماست را با یكدیگر مخلوط كنیم، پس از چند دقیقه كه نشاسته در ماست حل شد، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم میزنیم تا مایع مورد نظر صاف شود. آنگاه روغن جامد را به آن اضافه میكنیم و دوباره شروع به همزدن میكنیم، سپس به مایع درست شده، آب و یا گلاب را به همراه زعفران و جوش شیرین اضافه كرده و هم میزنیم. سپس مایع را در قیف مخصوص میریزیم و روی روغن داغ، فرم میدهیم، پس از این كه كمی سرخ شد، آنها را پشت و رو میكنیم و داخل شربت قرار میدهیم و پس از یك ربع از شربت خارج میكنیم. توضیح: برای تهیه شربت یك كیلو شكر را در 300 گرم آب میجوشانیم و به آن مقدار كمی جوهرلیمو، هل و 10 گرم باتقا (مایهای كه قنادها از آن استفاده میكنند) اضافه میكنیم.
بـامـیــه
مواد لازم برای شش نفر=تخممرغ: سه عدد=روغن جامد: یك قاشق مرباخوری=شكر: نیم كیلو=آرد: دویست گرم=آب: به مقدار لازم=نمك: یك سوم قاشق چایخوری=آبلیمو: دو قاشق سوپخوری=گلاب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا آب را جوش میآوریم، با شعله ملایم آرد را اضافه میكنیم و هم میزنیم تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید. سپس روغن را به آن اضافه میكنیم و مرتب هم میزنیم (حدود دو الی سه دقیقه) به طوری كه خمیر به صورت سفت در بیاید. پس از این كه خمیر كمی سرد شد، تخممرغها را یكییكی به آن اضافه میكنیم تا خمیر خوب ورز بخورد و نرم شود. برای اینكه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یك قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه كرده و با خمیر مخلوط كنیم. سپس خمیر را در قیف میریزیم و به صورت دایره دایره در ظرف روغن داغ میریزیم. به یاد داشته باشید كه بامیهها را هنگام سرخ شدن، باید مرتب هم بزنید تا به هم نچسبند و یك دست سرخ شوند. بامیهها را در همان حال كه داغ هستند، به شربت گرم اضافه میكنیم تا شربت را خوب به خود جذب كنند.در غیر این صورت بامیهها، شربت را جذب نخواهند كرد. به یاد داشته باشید اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت است و دلیل دیگری ندارد.
>>>>>>>>>>>>> نوش جون <<<<<<<<<<<<
این یک غذای چینی است. در این غذا از سس سویا استفاده می شود که نوعی سس تخمیر شده است که از سویا، غلات برشته شده، آب و نمک تهیه می شود. معمولاً در غذاهای آسیایی از این نوع سس استفاده می شود. اگر چه سس سویا انواع مختلفی دارد، تمام آنها شورمزه بوده و قهوه ای رنگ می باشند که برای مزه دار کردن غذاها هنگام پخت و یا سر میز مورد استفاده قرار می گیرند.
مواد لازم
گوشت گاو۱۵۰ گرم
کرفس ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه قرمز یک عدد
ادویه ها پیازچه، زنجبیل، سس سویا، نمک و شکر
طرز تهیه
- گوشت گاو را به صورت نوارهای باریکی خرد کنید.
- گوشت را ۱۵ دقیقه در سس سویای رقیق شده با آب بخوابانید.
- کرفس، فلفل دلمه قرمز، سیر و زنجبیل را نیز خرد کنید.
- سیر و زنجبیل را با مقداری روغن تفت دهید.
- گوشت گاو را در به ظرف اضافه کرده و کمی سرخ کنید.
- وقتی که رنگ گوشت روشن شد، کرفس و فلفل دلمه قرمز را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- با اضافه کردن مقداری نمک، شکر وسس سویا، غذا آماده است.
>>>>>>>>>>>>> نوش جون <<<<<<<<<<<<
طرز تهیه کوفته قلقلی پنیر مخفی
مواد لازم
گوشت چرخ کرده = ۵۰۰ گرم
تخم مرغ=۱ عدد
سبزیجات معطر (گشنیز،شوید،جعفری) = ۱۵۰ گرم
پنیر پروسس یا پیتزا=۲۵۰ گرم
آرد نخودچی =۱۵۰ گرم
پودر سوخاری=۲۰۰ گرم
پیاز رنده شده =۱ عدد بزرگ
ادویه جات (زردچوبه،فلفل،نمک،دارچین) =به میزان لازم
گوجه فرنگی رنده شده=۵ عدد بزرگ آبدار
زعفران=نصف فنجان
روغن مایع سرخ کردنی=۲/۳ فنجان
روغن زیتون =به میزان دلخواه
ریحان تازه و رزماری =در صورت تمایل
طرز تهیه
ابتدا گوشت چرخ کرده ،پیاز و تخم مرغ را خوب ورز می دهیم سپس سبزیجات را ریز خرد کرده و با آن مخلوط می کنیم.آرد نخود چی و ادویه جات را هم اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا مایه یکدست شود.باید در نظر گرفت که خمیر به دست نچسبد.در این صورت کمی پودر نان باگت خشک را به آن می افزاییم.
پنیر پروسس را به صورت قطعات کوچک خرد کرده و کنار می گذاریم.و مقداری زعفران به آنها می افزاییم تا رنگ بگیرند.
-به اندازه یک آلو ،از مایه برداشته و به صورت گلوله ای بین دو کف دست شکل می دهیم.سپس سوراخی با دسته قاشق مربا خوری از بالا در گلوله گوشتی
ایجاد کرده و پنیر را به اندازه لازم داخل آن قرار داده و کوفته را می بندیم.
-کوفته ها را یکی یکی داخل پودر سوخاری می غلتانیم و به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم.
-سپس آن ها را درون ماهی تابه تفلون سرخ کرده تا کمی برشته شوند.
-تهیه سس گوجه فرنگی:گوجه های رنده شده را با مقداری روغن زیتون تف داده.بقیه زعفران را افزوده همراه با قدری آب جوش و یکی دو برگ ریحان تازه یا خشک به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت کم می پزیم.
-سپس کوفته ها را به این سس می افزاییم.
-در صورت تمایل ،می توان قدری رز ماری به آن افزود.در تابه را گذاشته و منتظر می شویم تا سس گوجه غلیظ شود و به خوردش برود.
-در صورت تمایل،مقداری از پنیر را می توانیم در انتها قبل از سرو غذا و زمانی که هنوز گرم است ،روی آن بخوابانیم.
غذای شما اینک آماده است.آن را می توانید با خلال هویج،ذرت و نخود فرنگی و چند برگ جعفری تزئین نمایید.
>>>>>>>>>>>>> نوش جون <<<<<<<<<<<<
مواد لازم (برای۴تا ۵ نفر):
سینه و ران خورد کرده نیم کیلو
پیاز ساطوری شده ۱عدد
آلوبخارا خیسانده و هسته گرفته شده نیم کیلو
زعفران وزردچوبه به میزان لازم
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
۳-۴ قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و مرغ را ۱۰-۱۲ دقیقه در آن تفت دهید تا رویه آن طلایی شود . مرغ را با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید . پیاز را در روغن باقی مانده بریزید و تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد .
آلو را اضافه کنید و ۵-۶ دقیقه بچرخانید . زردچوبه یا زعفران ( حل شده در اندکی آب داغ) را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و یک چرخ بدهید . یک پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید . مرغ را به قابلمه برگردانید ،شعله را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و مرغ را ۳۰-۳۵ دقیقه بپزید تا به روغن بنشیند .
این خورش باید کم آب و روغن دار باشد ؛ اگر در پایان پخت آب دار بود ، در قابلمه را باز بگذارید و شعله ر ا اندکی زیاد کنید تا مرغ به روغن بنشیند .



